megjelenites...

Sziasztok!

hol tudom kikapcsolni hogy a termeklapon a "bekuldo" adatait ne jelenitse meg?

tovabba hogy az "admin"-kent bekuldott termekekhez is hozza lehessen szolni! (konzol csak adminkent tolt fel) weben viszont csak "felhasznalokent" tudok belepni, admin jogokkal.

udv.:
Pedaloman Balooka

Ezt sajnos egy vagy tobb

Ezt sajnos egy vagy tobb kattintassal nem lehet elintezni. Ehhez olyan sminket kell hasznalni, ami ezeket az informaciokat nem irja ki. Remelhetoleg kesobb lesz par olyan sminkunk, ami ezt nem teszi.

Azt, hogy a termekhez hozza lehet-e szolni kiemeljuk a webaruhaz/beallitasok oldalra. Remelem erre meg a heten sor kerul. Addig semmilyen ujjonan felvett termekhez nem lehet hozzaszolni. Szoval kis turelmet kerunk.
Udv,
Gy.

Egy pelda

Ugy latom a kinezetre adott valaszom nem biztos, hogy elegge megnyugtato, Ime egy oldal, ami ennek a webaruhaz modulnak egy korai verziojat hasznalja.
www.leparfum.hu
Itt talan latszik, hogy a kinezet mennyire rugalmas lehet.

Fejlesztés: hozzászólás a termékhez

Felraktunk egy újabb verziót, melybe beépítettük, annak a lehetőségét, hogy engedélyezhető a termékekhez történő hozzászólás.

Termékek hozzászólás beállítása.

Bekerült a [Webáruház] / [Beállítások] részbe egy a "Termék hozzászólások" beállításának a lehetősége.
Így most már egységesen minden termékre megadható, hogy engedélyezzük vagy nem a termékekhez történő megjegyzés fűzését. A beállításnak 3 állapota lehet:
- Tiltott
- Csak olvasható
- Olvasható/Írható

hozzaszolas

Szia!
Ezekszerint "globalisan" kivalasztjuk a lehetoseget es mindegy ki kuldte be a cikket(termeket) ervenyesul. Arra gondolok hogy ez a beallitas csak a webshop-os cikkekre vonatkozik.
Tehat egy korabban bekuldott page nem valtozik tole?

udv.:
Pedaloman Balooka