Kategóriafa felépítés

Üdvözlet Minden Kedves Tesztelőnek !

Sajnos még nagyon az elején tartok a kialakitásnak, első probléma, hogy a kategóriafa felépítésnél ha új alkategóriát nyitottam és 30 karekternél többet irtam be, nem elhagyta a felesleges karaktereket hanem üresen jelent meg az alkategória.

További jó munkát:

Csőke György

Tanács

A kategóriáknak az a lényege, hogy rövid, lehetőleg egy-két szavasak legyenek. Gondolom, ezért nem adtak a fejlesztők 30 karakternél nagyobb helyet. Ebbe bele kellene férni.
Bocs az okoskodásért, a nélkül, hogy tudnám, mit adsz el.
Üdv., és jó munkát.
Józsi

>>> Kategória hosszúság

A kategória megnevezése 32 karakter lehet, és ehhez jön hozzá megjelenítésben a sorrend száma.
Sajnos egy hiba miatt ha a teljes 32 karakteres nevet kihasználjuk akkor a sorrend már nem fér ki és ebből adódik ez a hiba. A megoldása adatbázis szinten történt és egyelőre csak teljesen új telepítés után fog látszódni.(mivel ez béta javítás) A tesztelők, addig próbáljanak 30 karakternél rövidebb kategórianeveket megadni.

Természetesen igény szerint a tesztadatbázisok javítását is megtesszük, ehhez el kell küldeni a ICSzamla.gdb állományt a program GDBDatabase könyvtárából, csatolva az alábbi e-mail címre: info@infocentrum.hu

A levélben le kell írni a részleteket és mi e-mail fordultával már küldjük is vissza a javított adatbázist, amit vissza kell másolni a megadott könyvtárba (visszamásoláskor ne fusson a program).
Fontos! Az elküldés és a visszamásolás között lehetőleg ne dolgozzatok a programmal, mivel ezek az adatok felülírás után elvesznének!

Gutheil Zsolt
(fejlesztő)

Ehhez kapcsolódóan jelezném

Ehhez kapcsolódóan jelezném, hogy a kategória hozzárendelés ablaknál a felvesz és hozzárendel funkció még nem igazán működik, mert ugyan végrehajtja a parancsot de a kategoriát nem veszi fel. Közli, ha meg akarom nézni a terméket, frisstsem a kategoriákat a webáruházban. A frissítés gomb után karbantartás kategoria résznél üres kategoriák jönnek létre. A termékek fűlnél ugyan ott látszik, de nem kerül bele a termék, hanem bekerül egy tetszöleges kategoriába.

Mutatnám képpel, de nem tudok feltőlteni (nem lehetne megoldani, hogy legalább a regisztráltak tudjanak kisebb fájlméretű képeket feltőlteni.) néha többet elárul mint azok a mondatok amivel próbáljuk körül írni a hibát.

Üdvözlettel:
István

Egy szoftvert a felhasználói teszik naggyá................

Szervusz

Szervusz István!

Köszönjük az észrevételt, valóban kisebb programhibáról van szó, a következő verzióban (7.3) már jól fog működni. Előre láthatólag ezen a héten ki is jövünk ezzel a verzióval.

Gutheil Zsolt
(fejlesztő)

A hozzárendelés tőrlése

A hozzárendelés tőrlése sem működik.
Ki probáltam kijelőlt termékeken is de egyénileg is.
Nem lehet kívülről visszavenni a termék kategoriáját, itt jegyezném meg, hogy rá se kérdez, hogy melyik kategóriát akarom törölni.
(nálam az alkategoriák termékei a főkategoriához vannak hozzárendelve elsősorban és még mellé az alkategoria is igy mind két listában benne van.)

A csak egy kategoriához rendelt terméknél sem szedi vissza.

Üdvözlettel:
István

Egy szoftvert a felhasználói teszik naggyá................