Egyéb lehetőségek

1. A jelenleg éles verzióban nálam nagyon hasznos a szállítási határidő megadása. A vevők szeretik tudni, mennyit kell várni a rendelésre, mert ha túl sok, akkor meg sem rendelik. Ezt a lehetőséget nem látom.
2. A beérkezett rendelésekben a státusz mező üres. A jelenlegiben alapból "várakozó", és minden módosításra egy előre elkészített üzenetet küld el a program. Ezt itt nem találom.
3. Úgy látom, hogy csak a számla és/vagy a szállítólevél csökkenti a készletet. Ez nem jó, mert mindjárt a rendelésnek kellene csökkenteni, mivel már a rendeléssel egyidejűleg csökkent az összesen rendelhető mennyiség. A mostaniban is a rendelés csökkenti. Tehát ezt is fel kellene venni a "mindkét irányba" lehetőségek közé.
Üdv.:
Józsi

Új verzió - régi verzió

Köszönjük az igényeket!

Az új verziót új alapokról és elsősorban a felhasználói igények alapján fejlesztjük.
Ezért is fontos tudnunk, hogy a régi verzióból mely funkciók voltak hasznosak és melyek kevésbé.

Természetesen minden olyan lehetőséget át fogunk ültetni az új verzióba is, ami a régi verzióban már működött és a felhasználóink számára szükséges.

Ezeket a plusz funkciókat a tesztelés lezárása után fogjuk kiértékelni és megvalósítani.

Győző

Szia, 1. Valamelyik

Szia,
1. Valamelyik kovetkezo verzioba valoszinuleg bele fog kerulni.
2. Az uj rendelesek alapbol az "Uj" statuszt kapjak, amit sajnos a kliens program nem mutat, de remelhetoleg meg ma ki tudjuk ezt javitani. A tobbi rendeles statuszt szabadon tudod hasznalni miutan a webes feluleten beallitottad oket.
3. Ez egy kicsit bonyolultabb es meg nincs is vegso formaban a dolog. Hamarosan ez is elkeszul....

Udv,
Gy.

Bank

Sziasztok!
A bank kezelése kapcsán lenne kérdésem, hogy a nincs lehetőség jelenleg arra, hogy bankok kivonatait kezeljük. Pedig jó lenne, mert a bejövő és kimenő pénzek kezelése szempontjából hasznos lehetne, több számlaszám kezelése is.
Üdv Feri

Több bankszámlaszám

A program jelenleg támogatja több banki adat kezelését, kiválasztását. Ezeket az adatokat a szállító adatlapjáról lehet elérni. Tetszőleges számú banki adat felvehető az alábbi mezőkkel: Bank neve, számlaszám, IBAN és SWIFT/BIC kódok. Ezek közül egy alapértelmezett beállítható amelyik automatikusan rákerül az új számlára, de a többi közül is választhatunk számlakészítésnél: Szállító/Bankszámlaszám/[...] Ugyanitt kezelni is lehet a banki adatokat. Ha nem pontosan erre gondoltál akkor fejtsd ki részletesen, hogy mit is szeretnél.

Gutheil Zsolt
(fejlesztő)