Hírekhez hasonló....

ÜDV!

A forumban a hírekhez hasonlót szeretnék létrehozni, és csak az aktuálisat megjeleníteni a mostani főoldalamon a tartalmi részen. A tartalom beküldésénél létrehoztam egy "Storyt" Beállítottam a közzétételnél mindent mégsem jelenik meg a főoldalon. Tud ebben segíteni valaki.
Elöre is köszönöm:
István

Mi a cél?

Csak, hogy jól értem-e. Hasonlót szeretnél mint ezen az oldalon a hírek blokk?
Vagy csak egy hírek oldalt.
A 2. esetben a www.greenroadcomputer.eu/node az amire szükséged van. Erre akármilyen álnevet definiálhatsz.

Üdv,
Gy.

A cél...

Egy ehez hasonlót létrehozni mint ezen az oldalon www.woxcomputer.hu, hogy a termékek fölött megjelenjen egy reklám blokk is ill. egy akció banner stb, stb... (de csak az aktuális látszodjon.)
Ezt úgy létrehozni hogy az aktuális mindig kitolja a régit, de viszanézhető legyen mint itt a hírek blokk.

A 2. verzió már közelit a megoldáshoz mert már ki is probáltam... itt az a gondom hogy minden tartalmat egyként kezel a listában. Tehát ha beküldök egy sztorit és egy Page tartalmat azt egymás alá rakja és nem külön blokba.
tehát egy hírt és egy éppen futó akciót nem tudok megjeleníteni egyszerre, mert ha beviszek egy újabb page tartalmat akkor az letolja a másikat is , pl: a hír hetente jelenik meg az akció viszont akár naponta is tehát nekem ne frissítse mind a kettőt csak mindig az aktuálisat. Itt például az "Aktív fórum témák" és az "Új forum témák" külön külön frissül ehez hasonlóra gondolok. (tudom ezek itt a taxonomiák és csak az elvi erendezésre gondolok.)
Remélem sikerült felvázolni mit is szeretnék....:-)
Köszönettel:
István

Megnéztem a kérdéses oldalt.

Megnéztem a kérdéses oldalt. Én azt láttam, hogy a főoldal (nyitólap) tetején van egy speciális figyelemfelhívó rész a tartalom tetején.
Ez a te esetedben lehet egy saját blokk, ami a tartalom fölött jelenik meg és csak a főoldalon. (nem tudom, hogy a boltod sminkje tudja-e a blokkok elhelyezését a tartalom fölött)
Ezenkívül amit láttam az egy "blog blokk", amire egyelőre csak olyan megoldást tudok, amihez programozni kell.

Remélem azt vettem észre, amit kellet volna.

Üdv,
Gy.

Igen azt vetted

Igen azt vetted észre...
Köszönöm az ötletet ...ha minden igaz úgy is smink csere lesz, mert a mostani már nem igazán rugalmas a speciális megjelenítésekhez.