utánvételi lap szelvénye, könyvelt küldemény feladószelvénye

Eléggé időigényes ezeket mindig kitölteni, pláne, hogy az emberek 70% egyszerűen meggyőzhetetlen az utalásról.
Jelentősen csökkenne az adminisztratív terhem (-gondolom a többieké is) ha ugyanúgy, mint a csekket, ilyeneket is lehetne nyomtatni.

Dom

Nyomtatások bővítése

A terveinkben szerepel a csekknyomtatás bővítése (ahogy ez a boríték, etikett vagy vonalkód nyomtatásnál már megvalósult), valamint további postai, és egyéb, gyakran használatos nyomtatványok kitöltésének a lehetősége is. Ehhez minél több információt szeretnénk a felhasználóktól is begyűjteni, a funkciók minél jobb megvalósítása érdekében. Szívesen várjuk az igényeket (akár részletesen is), ötleteket és ezek mennyisége, valamint tartalma alapján igyekszünk beépíteni a kívánt nyomtatásokat.

Gutheil Zsolt
(fejlesztő)

Boríték, etikett, csekk stb. nyomtatása

Én szintén örülnék egy olyan lehetőségnek, hogy egy beépített kitöltőprogrammal tudnék postai csomagszállítót, ajánlott feladóvevényt és utánvételi lapot kitölteni. Ilyet nyomtatni nem lehet, mert ezek postai nyomtytványok, és az ilyeneket csak a Posta külön engedélyével lehet előállítani, amit úgysem adnak meg. Szóval csak a kitöltés lehetséges, de az is nagy segítség lenne.
A csekk nyomtatása szerintem még nem működik, bár ebben a verzióban már látom, rá is lehet kattintani, de nem nyomtat.
Jó lenne, ha lenne címzés etikett nyomtatási lehetőség, de olyan, amin be tudnám állítani a feladón és a címzetten kívül pl.: az utánvételi összeget is, valamint az etikett méretét. Én most 105x75 mm-es etikettet használok, amit bármilyen méretű csomagra rá tudok ragasztani, és rajta van az utánvétel összege, a könyvek darabszáma és a "Számla a csomagban" megjegyzés is. Excelben van a sablon, de macerás minden megrendelőnek külön elkészíteni.
Józsi(notabene)

A fejlesztést nagyon várom.

Ami észrevételem van:
Az utánvételi lapon található „utánvételi összeg címzettje” mezőt több féle képen is ki lehet tölteni.

Ha csak simán a székhelyet adom meg akkor a postás hozza.

Ha viszont a cég nevét, bank nevét és számlaszámot írok oda akkor a posta átutalja a számlára.

Örülnék ha egy választó kapcsolóval előre eldönthető lenne, hogy az utánvételi összeget kp-ben házipénztárba szeretném vagy utalva.
Ha ez egyértelmű volt és gombon a lyuk esete akkor bocsánat.
Dom