Darabszám és szállítási határidő kapcsolata.

Amennyiben technikailag megoldható, szeretném javasolni az alábbi két lehetőséget:

1. Jó lenne, ha be lehetne állítani, hogy milyen darabszám intervallum mellett milyen szállítási határidő jelenne meg a termék mellett.

pl.1: http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=92852&VIS... - Ez náluk 10 példány alatt jelenik meg.
pl.2: http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=92949&VIS... - Ez 10 példány felett.

Persze ezek az intervallumok változtathatók lennének.

2. A másik kérdésem is kapcsolódik az előzőhöz, de szerintem könnyebben megvalósítható.
Amikor nullára csökken a készlet, most "nem rendelhetőre" vagy "nincs raktáron"-ra változik a figyelmeztetés. Ezt én linkelhető "előjegyezhetőre" változtatnám, amit meg is tudok csinálni. Azt viszont már nem, hogy a link egy kapcsolat űrlapot nyisson meg, amibe betöltődik az adott termék néhány lényeges azonosítója (Cím, Gyártó stb), és innen el tudná küldeni a vevő ha nem is a kliensnek, de legalább a levelezőmre.
Szóval, ha ezt én is meg tudom csinálni, akkor valaki segítsen!
Köszönöm:
Józsi

1. Felirtam az

1. Felirtam az igenylistara.
2. Ezt igy ebben a formaban nem tudod megcsinalni. Azt nezd meg esetleg, hogy a "Termék rendelhető készlethiány esetén is." opcio jo lenne-e. Ilyenkor rendelheto marad a termek raktaron ill. rendelheto szoveggel.

Udv,
Gy.

Most nem

A kérés nagyon speciális.
Ez a rendszer annak ellenére, hogy rugalmas, és szeretnénk a felhasználók minden igényét kielégíteni, mégiscsak több üzemeltetőt szolgál ki egyszerre.

Ez a funkció, sok felhasználó számára érthetetlen lenne és a rendszert bonyolítaná.
Amennyiben több üzemeltető részéről még igény merül fel erre, akkor visszatérünk a kérdésre.

Győző

Gondolom, a kérdés első

Gondolom, a kérdés első pontjára volt ez a válaszod, de a második része megoldható lenne? Én megcsinálnám, de nem tudom, hogyan kell mindenki számára elérhető kapcsolati űrlapot készíteni. Eddig csak olyat sikerült, amit csak regisztráltak érhetnek el.
Józsi(notabene)