Google helyezés elvesztése

Sürgős segítséget és megoldást kérek, mert az új rendszerű termék linkek miatt minden helyezésemet elvesztettem a Google-ban. A legtöbb termékem az első/második oldalon volt, most is ott van, csak éppen az oldal nem található. Így nem csoda, hogy az eddigi napi 8-10 rendelésem 0-ra csökkent, hiszen a legtöbben eddig is a keresőkből jöttek át. (Saját kérdezéses statisztika)
Találjatok ki valamit, mert ha újra fel kell építenem azt, amit három évig csináltam, az nekem elég nagy anyagi veszteséggel fog járni.

Hogy közelebb jussunk a

Hogy közelebb jussunk a megoldáshoz: van arra technikai lehetőség, persze csak ha nem tudtok jobbat, hogy a keresőből belinkelt URL újban lévő megfelelőjét töltse be, így azonnal a termékre keresne rá.
Ha még sincs ilyen termék, mert közben elfogyott, akkor pedig a mostani, általam átírt üzenet jelenne meg:

Az oldal megváltozott. A Notabenekönyv Webáruházat innen érheti el.

Persze kódok nélkül, linkként. Most ez van fenn, mert jobbat nem tudok.
Józsi(notabene)

Szia, latom kozben tobben is

Szia,
latom kozben tobben is mondtak, hogy ez az miatt van, mert megvaltozott a www.notabenekonyv.hu oldal. Ezt a google is hamarosan eszre fogja venni es ujra indexeli az oldalt.
En meg annyit javasolnek, hogy csinalj egy egyedi 404-es oldalt (ez jelenti azt, hogy az oldal nem talalhato).
Mivel a google jo helyre iranyitja a leendo vevot, de rossz "oldalra" ez jo megoldas.
Ezt az [Adminisztráció][Webhely beállítása][Hibajelentés] oldalon tudod beallitani.

Udv,
Gy.

Ha erre gondoltál, azt már

Ha erre gondoltál, azt már megcsináltam:
http://www.notabenekonyv.hu/product_info.php?cPath=&products_id=1324
Ez a Google-ból egy régiben lévő termékre mutató linkre kattintva jelenik meg. Ezt már én szerkesztettem át.
De az még mindig sovány vigasz számomra, mivel negyedik napja nem jött rendelésem. Amióta átálltunk az újra. Nem nagyon van időm arra várni, hogy a Google majd egyszer újraindexeli az oldalamat. Addig viszont szépen elveszítem a helyezéseimet.
Józsi(notabene)

Erre a sajat tortenetunket

Erre a sajat tortenetunket tudom mondani, ami arrol szol, hogy valamikor januarban atallt a www.infcoetnrum.hu oldal Drupalra. Az atallas lenyegeben a regi tartalom atmasolasa volt. Korulbelul 2 het alatt sokkal elorebb kerultunk a talalati listan (~50. helybol az elso oldalra).

Udv,
Gy.

Hát, remélem, igazad lesz,

Hát, remélem, igazad lesz, és újra megtalálnak.
... na, közben ha lassan is, de megindult. Jött két rendelésem.
Több a semminél.
Józsi(notabene)

Szerintem a google linkek

Szerintem a google linkek csak később fognak a rendes utvonalra átállni ez függ attól milyen sürün járkálnak majd az oldaladon a robotjai, ha már napi szinten akkor azért nem kell sok idő és szépen lassan lecserélődnek a hamis URL-ek. szerintem a régi webáruházadban mindenféleképpen az átírányítást meg kéne oldanod lehet, hogy melósabb de még mindig jobb napi 3-om ügyfél az átmeneti időszakban mint 0-a.

Tudom én még nem ebből élek, de első körben ezt csinálnám.
Üdvözlettel:
István

Egy szoftvert a felhasználói teszik naggyá................

Csak egy jó tanács ha sok

Csak egy jó tanács ha sok terméket tőltesz fel akkor mindig nézd meg a tartalmak hozááférésénél a gyorsítótárat mert a nem regisztráltaknak "hozzáférés megtagadva" üzenet jelenik meg. Csak azért szolok mert hiába jó a Google link ha csak ezt kapja az ügyfél.

Jók lettek az akciós pöttyeid gratula az ötletért, a fejlesztőknek meg a megvalósításért.

Üdvözlettel:
István

Egy szoftvert a felhasználói teszik naggyá................

Köszönöm István, hogy

Köszönöm István, hogy foglalkozol a problémámmal és megpróbálsz segíteni. Az igazság az, hogy én eddig nemigen ástam bele magam a drupal rendszerébe, így inkább a webáruház részével foglalkoztam, így fogalmam sincs, hol kell keresnem azt a gyorsítótárat. Segíts!

Kössz a gratulációt a "pöttyökért". Ezt tulajdonképpen a kényszerűség szülte, mert mindenképpen ki akartam tenni a főoldalra az akciós árakat is, és ez a megoldás jobbnak tűnt. Mivel a könyv fix áras, mindenképpen kell engedményt adni a neten, különben nem veszik meg.

Remélem, abban igazad lesz, hogy az URL-ek hamar lecserélődnek, de a régiből én már nem tudok átirányítani, mert az megszűnt. Egyelőre azt tudtam tenni, amit az eredeti beírásban is írtam. Ha valaki egy ilyen URL-ről jut az áruházba, egy újabb linkre kell kattintania, hogy a főoldalra jusson. Hát, fapados, de én nem tudok jobbat. Próbálkoztam átirányítással is, de az egyelőre nem működik.
Még egyszer kössz.
Józsi(notabene)

Itt ellenőrizd mindig...

Címlap » Adminisztráció » Tartalom kezelés
Itt ezt látod majd keretben:

Tartalom elérési állapot
Ha a tartalmakra vonatkozó jogosultságokkal kapcsolatos gondok merülnek fel, szükség lehet a jogosultság gyorsítótár frissítésére. Az ilyen hibák lehetséges okai közé sorolható a modulok kikapcsolása vagy a jogosultságok beállításainak változtatása. A gyorsítótár frissítése minden tartalmakhoz kapcsolódó jogosultságot töröl, majd felveszi az aktuális modulok és beállítások alapján érvényes jogosultságokat.

A jogosultság gyorsítótár frissítése sok időt vehet igénybe, ha nagy mennyiségű tartalom van a rendszerben vagy összetettek a jogosultság beállítások. A frissítést követően a tartalmak azonnal az aktuális jogosultságokkal lesznek elérhetőek.

Ha ezt látod kiírva akkor:
Itt nyomd meg a jogosultságok frissitése gombot.

Üdvözlettel:
István

Egy szoftvert a felhasználói teszik naggyá................