Kategóriák

A Könyv nálam egy főkategória, ennek vannak alkategóriái (gyerekei). A főkategóriához nem rendeltem terméket, mégis, ha rákattintok, négy könyvet jelenít meg. Ezek mind be vannak sorolva egy-egy alkategóriába, de a könyvnél is megjelenik. Keresem a hiba okát, de nem találom.

Ez nem hiba. Ennek igy kell

Ez nem hiba. Ennek igy kell mukodnie.
Arrol persze lehet beszelgetni, hogy ez jo vagy nem jo. Szerintem ha a tobbseg azon a velemenyen van, hogy ez legyen maskepp, akkor lehet, hogy valtozni fog.

Udv,
Gy.

bocs hogy beleszolok...

Szia!

bocs hogy beleszolok... ez nem hiba! (szerintem) ha ez nem igy mukodne akkor a "fokategoria" ra kattintva a latogato egy ures lapot latna. Ehelyett kap "izelitot" a kinalatbol. Ugy vettem eszre hogy mindig a "friss" tartalom jelenik meg ott vagy az utoljara "frissitett". Egyebkent be lehet allitani hogy ne az izelito hanem a "kezdolap" jelenjen meg. (ha van hozzaferes :-)

Apropo En szivesebben latnek ott 6db termeket a 4 helyett. Vagy egy kapcsolot a beallitasokban 4,6,8, allassal.

-------------------------------------
udv.:
Pedaloman Balooka

Látjátok, ezért is jó ez

Látjátok, ezért is jó ez a fórum, mert egymásnak is segítünk. Így már értem. Mindkettőtöknek köszönöm
Józsi(notabene)

Rájöttem, hogy miért volt

Rájöttem, hogy miért volt ez nekem furcsa. A régi webáruházban (már megint erre hivatkozok) a a könyv főkategóriára kattintva nem könyvek jelentek meg, hanem egy oldal az alkategóriák nevével és a hozzájuk illő ikonnal, persze linkelhetően. Nem mondom, hogy ez nélkülözhetetlen volt ott, de jól nézett ki.
Csak úgy mondtam,,,,
Józsi(notabene)

:) En sejtettem, hogy Neked

:)
En sejtettem, hogy Neked mi hianyozhat. Ezert is irtam, hogy ha a tobbseg szerint az jobb megoldas az, hogy abban az esetben, ha egy kategorianak nincsenek termekei, de vannak alkategoriai, akkor az alkategoriak jelenjenek meg, akkor ez modosulhat.

Udv,
Gy.