Rendelés státusz szerkesztése

Elég sokféle rendelés státuszt sablont állítok össze, mert a rendelés minden fázisában tájékoztatom a vevőt. Most is van, de az újban jóval több lesz.
Szóval, azt szeretném kérdezni, hogy milyen változót kell beírnom, hogy az aktuális rendelés linkje megjelenjen a szövegben? A régiben a #LINK# változó jelenti ezt, de most nem látom a felsorolásban. Próbáltam az #ORDERS-sel, de ez nem jó.
Van erre megoldás?

Üdv: Józsi

Ugyanehhez!

Nem lehetne valahogy súlyozni (időrendbe tenni) a státuszokat, hogy a karbantartóban könnyebb legyen kiválasztani a megfelelőt? Most igazából nem is tudom, mi szerint jelenik meg ott, mert se nem abc, se nem időrendben(ahogy majd küldeném őket), de nem is úgy, amilyen sorrendben felvittem őket.

Józsi(notabene)

Ez a kerdes kicsit

Ez a kerdes kicsit arnyaltabb ennel. Ezert nincs olyan lehetoseg a statusz sablonoknal, amivel a kikuldendo levelbe a rendelesre mutato linket lehet elhelyezni.
A lenyeg roviden. A webaruhazat be lehet ugy allitani, hogy a vasarlashoz nem kell belepni (regisztralni) a Drupal rendszerbe. Ebben az esetben egy rendelesre mutato link nehezen ertelmezheto, hiszen a rendeles csak a vevore es az eladora tartozik. Igy pedig nem tudom azonositani vevot.
Ha a vevo a rendeles pillanataban be volt lepve, akkor a rendeleseit a [Sajat adatok][Rendelesek] oldalon meg tudja nezni idoben csokkeno sorrendben.

Udv,
Gy.

Kössz, de én is a

Kössz, de én is a bejelentkezettekre gondoltam, hiszen oda is írtam, hogy csak regisztrált felhasználók érhetik el, csak éppen nem találtam hozzá változót. De akkor ezt a lehetőséget kihagyom belőle.

Józsi(notabene)