Vélemény kérés

Sziasztok!

Notabene-től olvastam ezt a nagyon jó ötletet.
Idézem:

"még egy utolsó levél is ment az utánvételi összeg visszaérkezésekor, melyben természetesen megköszöntük a vásárlást, és felkértük a megrendelőt egy önkéntes és névtelen értékelésre a
http://webaruhazak.eu/shop/10116 oldalon. Ez például nagyon sokat segített a hibák kijavításában, bár a többség elégedett volt velünk.
Tényleg, Győző! Egy ilyen webáruház értékelő rendszer megalkotása elképzelhetetlen lenne?"

Megoldaható lenne valahogy egy ilyen értékelő oldal beépítése?

Értékelés

Szia, shirley!
Nos nálam ez valóban jól működik. A kérdésedet én is feltettem a Győzőnek, de az volt a válasz, hogy nem tervezik, mivel számos más ilyen portál létezik, ahova be lehet regisztrálni és értékeléseket készíteni. A http://webaruhazak.eu/index.php?oldal=reg oldalon te is regisztrálhatsz, majd egy adott kódot bemásolsz az oldaladra és már értékelhetnek is a vásárlók.
szia
notabene

Webform

Nekem viszont van egy alternativ javaslatom. :)
A Drupalhoz letezik egy Webform nevu modul, ami esetleg megoldast jelenthet erre a kerdesre. Aki tud angolul annak itt egy link. Roviden annyit tud ez a modul, hogy kerdoiveket lehet vele osszeallitani es tarolja az ezekre erkezett valaszokat.
Kiprobalnatok?
Udv,
Gy.

én is szeretném

én is szeretném kipróbálni!
dom

Köszönöm a válaszokat.

Köszönöm a válaszokat. Elolvastam amit a linken írnak. Én szívesen kipróbálnám.

Webform

Feltettem a modult. Barmelyik webaruhazban be lehet problani a Webform nevu modul bekapcsolasaval. Ha ezzel kapcsolatban van kerdes akkor igyekszem ra valaszolni.
Udv,
Gy.

Webform demo

Csinaltam egy teszt aruhazat, ahol tobbek kozott van egy egyszeru kerdoiv, amit Webform segitsegevel keszitettem. Ha gondoljatok nezzetek meg, toltsetek ki. :)
http://gytest.e-aruhaz.com/kerdoiv
Udv,
Gy.

Nekem nagyon tetszik ez a

Nekem nagyon tetszik ez a fajta kérdőív. Hogyan tudnék hasonlót készíteni? Egy egyszerű leírás elég lenne. Mondjuk hogyan tudnám a választós(pöttyös) részt(sort) elkészíteni. Az elsőt elég lenne ha segítenél a többire már rá fogok jönni. (Remélem)
Nem igazán merültem még bele, mert nem volt még rá időm. Ugyanis dolgozok a webáruház mellett, így csak szabadnapjaimon tudom szerkesztgetni.

Gratulalok

Latom sikerult aktivalni a modult a szukseges jogokkal. Gratulalok.
Megneztem az urlapot, amit csinaltal. Jo uton haladsz.
Amikor egy uj osszetevot (Form components) veszel fel, akkor tobb lehetoseg kozul is valaszthatsz. Az a pottyozos dolog, ami tetszett az a "grid".
Javaslom probald ki az osszes lehetoseget igy jo ralatasod lesz arra, hogy mit lehet ezzel a modullal megcsinalni.
Mivel kiemelt felhasznalo vagy annyit tudok esetleg segiteni, hogy ha elkuldesz egy kerdoivet, akkor azt beallitom az oldaladon es meg tudod nezni, hogy az valojaban hogyan is epul fel.
Udv,
Gy.

Köszönöm a segítséget.

Köszönöm a segítséget. Ha nem gond csináltam egy hasonlót mint ami a tesztáruházban van. Azt hogyan lehetne megoldani hogy látható legyen az eredmény? Gondolok itt egy olyanra mint amit a szavazásnál mutat.